Om os

Om os

På job med dansk er en privat sprogskole, som tilbyder effektiv sprogundervisning til medarbejdere på virksomheder og til udenlandske borgere, som på eget initiativ ønsker at opnå gode danskkundskaber uanset kursisternes niveau.


På job med dansk har erfarne underviserne og veluddannede dansklærere, som underviser på alle niveauer.

I undervisningen lægger vi stor vægt på høj kvalitet og effektiv undervisning. Således, at kursisterne hurtigt opnår et dansk sprogligt niveau, hvor de både forstår, taler, læser og skriver dansk - et anvendeligt dansk, som medarbejderne/ kursisterne kan bruge på jobbet og i hverdagen. 


Vi efteruddanner os løbende fagligt og pædagogisk, fordi vi lægger vægt på kvalitet i undervisningen, så kursisterne hurtigt opnår et anvendeligt dansk på jobbet og i dagligdagen.


Vores tilgang til undervisningen og faget Dansk som Andetsprog er, at et godt dansk niveau er forudsætningen for kursisternes generelle kulturforståelse, trivsel og integration både i deres privat liv og arbejdsliv. Derfor lægger vi meget vægt på disse elementer i undervisningen.

Medarbejdere

Direktør


Camilla Selin

2481 5984 

selin@paajobmeddansk


Camilla er seminarieuddannet folkeskolelærer på Nørre Nissum Seminarium og er uddannet på Aarhus Universitet i faget Dansk som Andetsprog for voksne og unge udlændinge.


Hun har en flerårig erfaring i at undervise på diverse sprogskoler (Holstebro, Herning og Skive) og udenlandske medarbejdere på danske virksomheder i dansk kommunikation og kulturforståelse. 


Udover at være indehaver af sprogskolen På job med dansk i Holstebro, underviser hun også voksne udlændinge i dansk på FVU og på diverse kursusforløb  indenfor bl.a. svejsning på VUC i  Ringkøbing - Skjern.

Sprog: dansk, engelsk og tysk.

Virksomhedskonsulent/ Underviser


Henning Fenger

3057 4505

fenger@paajobmeddansk


Henning har en bachelorgrad (B.A.) i engelsk og tysk fra cand.ling.merc.-studiet i Aarhus. Derudover er han uddannet på Aarhus Universitet i faget Dansk som Andetsprog for voksne og unge udlændinge.


Han har over 20 års undervisningserfaring i dansk som andetsprog fra diverse sprogskoler og virksomheder på alle niveauer og erfaring i modultest, eksaminer og i at være medlærer på eksamenshold på DU1 og DU2.


Derudover har Henning i  4 år arbejdet som virksomhedskonsulent og foretaget opsøgende og vedligeholdende salg.


Sprog: dansk, engelsk og tysk.

Marketingskonsulent


Anca Monica Mocanu

3138 1108 

mocanu@paajobmeddansk


Anca kom til Danmark fra Rumænien i 2010. Hun har en Master i Marketing fra Rumænien.


Hun har arbejdet i mange år indenfor forsikringer i Rumænien, og i Danmark arbejdede hun som marketingkonsulent for mange virksomheder, hvor hun hjalp med at fremme og udvikle virksomhederne.


Hendes mål er nu at fremme danskundervisningen for voksne udlændinge og bidrage med at fremme integrationen i Danmark.

Sprog: rumænsk, dansk, engelsk og italiensk.

Kulturkonsulent


Ezekiel Danok

5033 3324 

danok@paajobmeddansk


Ezekiel kom til Danmark fra Nigeria i 2008. Han har studeret kristendom, kultur og kommunikation på VIA Aarhus i 2018.


Arbejder med tværkulturelle opgaver og projekter gennem foredrag, lektioner og workshops.


Ezekiel giver deltagerne mulighed for at arbejde med det positive kulturmøde gennem præsentationer, debatter, øvelser og praktiske opgaver - herunder også produktion af egen kunst både abstrakte malerier og malerier med motiv.Sprog: hausa, mhiship, engelsk og dansk

På job med dansk

CAMILLA SELIN


Danskundervisning for voksne udlændinger

Kontakt:

Copyright @ All Rights Reserved

Nupark 51, Bygning A, Stuen

7500 Holstebro


 

selin@paajobmeddansk.dk


CVR - nr.: 40367276