På job med dansk tilbyder et dansk kursus med professionel og effektiv danskundervisning til udlændinge der ønsker at forbedre deres dansk. Vi har en række af forskellige kurser der fokusere på forskellige aspekter af det danske sprog og samtidig tager hensyn til de studerendes nuværende danske niveau. Vi tager imod studerende, unge som voksne, så tøv ikke med at gå i gang med din danskundervisning.

VirksomhedsDansk

Et af vores kurser fokusere på virksomheder og deres udenlandske ansatte. Målet er at give dem evnerne til at kunne være med i det sociale og faglige på arbejdspladsen via danskundervisning. Danskundervisningen kan både foregå, på vores sprogskole i Holstebro og på virksomhedens grund uanset om det er i Holstebro, Herning, Skive, Viborg eller andre steder i landet. Det afhænger af hvad der passer holdet bedst.

Online Kurser

IntensivDansk

I vores intensive dansk kursus arbejder vi online med fokus på mundtlig og skriftlig eksamen. Intensiv dansk kursus er for dig der leder efter en hurtig, effektiv og fokuseret danskundervisning. Intensiv dansk kursus undervises i 2 lektioner af 45 minutter 1 gang om ugen.
Tilmeld dig IntensivDansk

TalDansk

TalDansk er et online dansk sprogkursus med fokus på korrekt udtale. Skal du tale meget dansk på arbejdet eller i privatlivet kan dette dansk kursus være meget behjælpeligt. De danske vokaler og konsonanter kan være besværlige for udlændinge at mestre uden hjælp. Derfor anbefaler vi dette dansk sprogkursus.
Tilmeld dig TalDansk

BegynderDansk

BegynderDansk er et onlinekursus, som fokusere på at lære de studerende de basiske regler indenfor dansk. Dette inkluderer alfabetet, talord,forskellige dialoger i hverdaen, udtale og basisgrammatik.
Tilmeld dig BegynderDansk

JobDansk

JobDansk er et dansk sprogkursus med fokus på at effektivisere din jobsøgning så du lettere kan finde frem til dit nye job.
Tilmeld dig JobDansk

Et dansk kursus efter dit behov

Har du brug for danskundervisning der appellere til netop dit behov? Så er du velkommen til at kontakte os og tilmelde dig de givne kurser. Din underviser tager godt hensyn til dit niveau og tempo, så du kan følge med uanset hvem du er.