Det er én ting at læse dansk, men at udtale lydene er noget helt andet. Udtalen af de danske ord kan være så besværligt at man føler sig helt flov når man prøver. Vores mål er at gøre vores studerende bekvemt med de svære udtalelser så de føler sig mere sikre i brug af sproget i hverdagen.

På job med dansk tilbyder et effektivt kursus i at udtale det danske sprog. Vi vil undervise i vokaler og konsonanter, samt kigge på rytme, dialekter og talemåder så du kan få en ordentlig forståelse for det udtale af det danske sprog.

Dansk udtale for begyndere

Vi ved godt at når man som udlænding ønsker at lære dansk, er udfordringen anderledes fra person til person. Dette gælder især dansk udtale for begyndere. Afhængig af hvilket land man er fra, kan udtalen af det danske sprog være ekstra svær at mestre. Derfor tager vi arbejdet helt ned til det basiske niveau og starter med udtalelse af de individuelle bogstaver og arbejder os langsomt hen imod fulde ord og rytmen i sproget, samt dialekt og de forskellige talemåder det danske sprog har at byde på.

Dansk udtale online

TalDansk er et online kursus der undervises 1 gang om ugen. 2 lektioner på 45 minutter pr. lektion, der kan tilpasses din tidsplan.

Er dansk udtale online noget for dig?

Hvis du har viljen og lysten til at lære at udtale dansk bedre, så er dette kursus for dig. Målet er at gøre udlændinge mere tryg ved at benytte det danske sprog i dagligdagen. Om det er i privatlivet eller på arbejdspladsen gør ingen forskel for os, vi ønsker blot at give muligheden for at forbedre sit udtale af det danske sprog.

Tilmeld dig dansk udtale online i dag

Er du interesseret i et kursus med fokus på dansk udtale for begyndere er du velkommen til at tilmelde dig. Vores undervisning har hjulpet mange udlændinge med at forbedre deres udtale. Vi kan garanteret også hjælpe dig.

Tilmeld dig kurset i dag