FVU Dansk

Forberedende voksenundervisning (FVU) dansk, er et kursustilbud til voksne der vil være bedre til at læse, stave og skrive dansk.

Undervisningen kan tages som online sprogkursus, så du kan studere, når det passer dig. Du kan også møde op til privatundervisning, der foregår i vores egne lokaler.

På FVU Dansk er der 4 trin på forskellige niveauer, der afvikles prøve på hvert trin.

 • Trin 1. Her lærer du de små og nemme ord at stave, læse og skrive korte tekster.
 • Trin 2. Her lærer du let sværere ord og at bruge ordene på forskellige måder.
 • Trin 3. Her lærer du hvordan du skal udtrykke dig. Du læser forskellige typer tekster og går videre med grammatikken.
 • Trin 4. Her er der fokus på det skriftlige dansk. Du skal arbejde med ord, som dansk har lånt fra andre sprog, du skal læse og skrive tekster med fagligt indhold.
   

camilla

Camellia Francis Inarose Holmedal – Underviser i FVU Dansk

Tag FVU Dansk som onlineundervisning

Vi tilbyder FVU dansk som online undervisning. Det betyder at du kan studere når det passer ind i din tidsplan.

Hvis du ønsker privatundervisning er dette også muligt. 

Vigtig info

 • Optagelseskrav
 • Tilmelding 
 • Varighed
 • Pris
 • Antal deltagere
 • Antal lektioner
 • Antal dage
 • Forventet selvstudie

Spørgsmål til FVU Dansk?

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på telefon +45 24815984 eller send os en email seline@paajobmeddansk.dk.

Udover FVU Dansk tilbyder På job med dansk andre kursuser

 

Vi anbefaler FVU Dansk

5

35 anmeldelser

Stort tillykke til vores onlinekursist Mihaela Nechifor, som i dag var op til modultest 2.4 og scorede topresultater i alle discipliner: lytning, læsning, skrivning og mundtlig dansk.

Mihaela går til onlineundervisning en gang om ugen 1,5 time.

Undervisningen er meget intensiv, da det er små hold, så der er stor fokus på den enkelte kursist og undervisningen bliver dermed mere effektiv.

Når man kommer til Danmark, bliver man meget stresset og frustreret på grund af, at man skal lære det dansk sprog.

Det er meget svært for en udlænding, men det er fordi man har ikke fundet den rigtige gode dansklærer.

Jeg har fundet min lærer: hun hedder Camellia. Hun er en super person med et stort hjerte og har meget tålmodighed. Vi studerer sammen på Messenger og det er meget behageligt når man har en familie og arbejder.

Jeg anbefaler Camellia Selin fra På job med dansk til dem som vil lære dansk sprog hurtigt og uden stress. Du taler stadig ikke dansk? Ring til Camellia!!!!

"Mit navn er Shushma og jeg kommer fra Indien.

Jeg får onlineundervisning hos På job med dansk i Holstebro med Camellia. Jeg har onlineundervisning med hende hver tirsdag. Hun er en effektiv, ansvarlig og fremragende lærer.

Dette kursus hjælper mig med at forberede min danske udtale og grammatik. Hun fokuserer på hvad vi mangler og hvad vi gerne vil lære mere af på dansk.

Jeg kan varmt anbefale et online- kursus hos På job med dansk.

"Jeg kommer fra Rusland og jeg kan varmt anbefale Camellia som sprogunderviser.

Jeg får intensiv danskundervisning to gange om ugen, hvor undervisningen bl.a. fokuserer på udtale og forberedelse til eksamen. Man skal forvente hjemmearbejde fra gang til gang.

Camellia er nem at snakke med og hos ”På job med dansk” er priserne rimelige. Undervisningen er fleksibel, så det passer fint for mig. Opgaverne retters 100%. Desuden forbereder Camellia mig til eksamen på sprogskolen og Studiprøven.

P.S. Min mand synes også, at mit dansk er blevet meget bedre med undervisning hos Camellia"

"Jeg begyndte at lære dansk hos “På job med dansk”, da jeg fik arbejde i Rumænien, hvor jeg skulle bruge mit dansk, f.eks. tale dansk med kunderne i telefonen.

Jeg havde tidligere fået dansk på en sprogskole i 1 år, men det tog lang tid at blive færdig med et modul - 6 måneder og jeg havde stadig problemer med min udtale og kunderne kunne ikke forstå mig. Min arbejdsplads fortalte mig, at jeg skulle blive bedre til dansk. Derfor startede jeg et dansk onlinekursus hos Camellia (“På job med dansk).

Jeg lærte så meget nyt fra hende. Hun er så god til at undervise og hjalp mig med mange relevante ting om min arbejdsplads, som jeg kunne bruge i praksis.

Hun har bl.a. lært mig alt om dansk grammatik og hvilke ting jeg skulle arbejde på - bl.a. udtale og ordstilling.

Efter at have haft individuel onlineundervisning, har de på arbejdet fortalt mig, at mit dansk er blevet bedre, og det er fordi Camellia hjalp mig. Jeg siger mange tak Camellia, du er den bedste lærer, jeg har haft.

Vi ses til sommer, når jeg kommer til Danmark for et nyt danskkursus.

"Jeg hedder Alina og jeg kommer fra Rusland. Jeg får individuel onlineundervisning hos “På job med dansk” med Camellia. 1,5 time en gang om ugen.

Jeg er på modul 3,5 på Sprogskole og på grund af karantæneperioden , bestemte jeg mig til at få lidt ekstra dansk undervisning.

Jeg er rigtig glad for, at jeg har valgt undervisning hos “På job med dansk”, fordi Camellia har fokuseret på lige det, som jeg har brug for og det har været meget intensiv.

Camilla er uddannet lærer og sproglærer på universitet og har 8 års erfaring. Hun har undervist på sprogskole og VUC og derudover er hendes modersmål dansk og har dermed den rette udtale.

Så hvis man gerne forbedre sit dansksprog , kan jeg anbefale Camellia.

Kursusbevis

Alle kursister kan få et kursusbevis, når de har opnået et vist niveau. Kursusbeviset kan anvendes, når man f.eks. skal søge job eller vise til en jobsamtale.

Priser på onlineundervisning

Individuel undervisning:
420 kr./ time

BegynderDansk (6 – 12 kursister)
60 kr./ time

IntensivDansk (6 – 12 kursister)
60 kr./ time

TalDansk (3 – 4 kursister)
140 kr./ time