Lær dansk online

OnlineDansk er et dansk kursus online for voksne udlændinge, der ønsker at lære dansk. Danskundervisningen online tilbydes både som individuelt og i små grupper.

Lær dansk hjemme

Lær dansk i hjemmet, fra egne komfortable omgivelser via vores onlineundervisning. Det foregår på Facebook, Messenger, så alle har mulighed for at være med. Du behøver blot en telefon, computer og en god internetforbindelse.

Første undervisningsgang er gratis, så du har mulighed for at prøve det, og læreren kan se, om du er indplaceret på det rette niveau.

Lær dansk online på vores onlinehold. Holdet er ledigt på hverdage og om søndagen med fokus på bl.a.:

 • BegynderDansk
 • IntensivDansk
 • TalDansk
 • JobDansk
   

onlinedansk

 

Danskundervisning online tilegnet dit niveau

Uanset hvor begrænset din erfaring er med det danske sprog, har vi undervisning, der er tilegnet til dit niveau. Med vores mange kurser har du mulighed for at vælge danskundervisning online som er tilpasset dit behov.

Er du lige begyndt at lære dansk, vil BegynderDansk
være en oplagt start for dig.
Hvis du derimod har lidt erfaring med det danske sprog,
men har problemer med udtale, kan du også vælge TalDansk.
Du kan tilmelde dig lige det kursus, der passer bedst til dig.
Og vores undervisere vil naturligvis også hjælpe med,
at sikre at dine lektioner passer til dit niveau.

Tilmeld dig vores dansk kursus online

Lær dansk grammatik online i form af udtale, læsning og skrivning ved hjælp af vores online kurser. Vi underviser voksne kursister fra en lang række forskellige baggrunde og lande. Vores danskundervisning online kan fungere for enhver der ønsker at lære dansk.

Det smarte ved at lære dansk online er, at du som studerende kan tilpasse lektioner efter eget skema. Hvis du vælger et individuelt kursus, og du kun har tid om aftenen, fordi du arbejder om dagen, kan du tage 1-2 lektioner efter arbejdsdagen. På den måde er der intet der står i vejen for at udvikle dit dansk. Er du interesseret i et dansk kursus online, så tøv ikke med at tilmelde dig i dag.

Vælg det rette online sprogkursus

begynder-dansk

BegynderDansk

Dette onlinekursus er til dig, som gerne vil lære basisdansk, såsom alfabetet, talord, præsentation, spørgsmål/svar, forskellige dialoger i hverdagen, udtal, basisgrammatik m.v.

Undervisningen er 2 gange om ugen af 2 lektioner á 45 minutter.

Læs mere her

Tilmeld dig BegynderDansk

jobdansk

JobDansk

Dette onlinekursus er til dig, som vil være mere effektiv og målrettet i din jobsøgning frem mod dit nye job.

 • Jobsøgning (kendskab til jobportaler, Facebook, hjemmesider mv.)
 • Analyse af jobannoncer.
 • Kendskab til forskellige ansøgningstyper og metoder
 • Kendskab til struktur og indhold af jobansøgning –indhold og opbygning
 • Alm. opfordret ansøgning og en uopfordret ansøgning - hvad er forskellen?
 • CV – hvad skal det indeholde?
 • Information om virksomhederne – hvordan finder jeg dem?
 • Forberedelse til jobsamtale – gør et godt indtryk
 • Undervisningsmaterialer Du vil modtage et undervisningskompendie første undervisningsgang.

Tilmeld dig JobDansk

intensiv-dansk

IntensivDansk

Dette onlinekursus er til dig, som har brug for en hurtig, effektiv og fokuseret dansktræning.

Kurset er med stor fokus på eksamen både den skriftlige og mundtlige del.

Der undervises 2 gange om ugen af 2 lektioner á 45 minutter.

Tilmeld dig IntensivDansk

online-dansk

TalDansk

Dette onlinekursus er til dig, som gerne vil fokusere på korrekt udtale.

Til dig, som har brug for at tale mere dansk både i privatlivet og på arbejdet.

Der undervises bl.a. i vokaler, konsonanter, rytme, dialoger, talemåder, forskellige aktuelle emner, dansk kultur m.v.

Der undervises 2 gange om ugen af 2 lektioner á 45 minutter.

Læs mere her

Tilmeld dig TalDansk

Hvorfor vælge OnlineDansk?

 • Du sparer tid. Du har en travl hverdag, og har ikke mulighed for at gå på sprogskole.
 • Når som helst, hvor som helst. Du kan lære dansk i weekenden, før eller efter arbejde.
 • Fleksibel undervisning. Hvis du vælger individuelt onlinekursus, kan du selv vælge, om du vil have 1, 1,5 eller 2 lektioner pr. undervisningsgang og hvor mange gange om ugen.
 • Effektiv undervisning. Kursisterne på holdet har samme mål og motivation.
 • Korrektion og øjeblikkelig feedback. Disse kurser er individuelle eller i små grupper. Dette er en fordel, da læreren giver dig 100% opmærksomhed på bl.a. at rette din udtale, ordforråd, grammatik- og skriveopgaver m.m.
 • Intensiv undervisning. Fokus på hver enkelt kursist. Små hold på max. 8 kursister.
 • Erfarne, faglige og engagerede lærere.
 • Spændende teknologi. Få mere kendskab til og vejledning i at bruge forskellige og spændende onlineværktøjer, f.eks undervisningsvideoer på YouTube, fotos, podcasts og spændende links, og dermed få en mere varieret undervisning.
 • Gratis undervisningstime. Du har mulighed for at få en gratis undervisningstime.
 • Hurtig og nem tilmelding. Du kan starte med det samme.

Vi anbefaler OnlineDansk

4.7

16 anmeldelser

Tusind tak, Camellia for undervisningen! Jeg er oprigtigt taknemmelig for ærligt at rette mig og mine fejl. Dit arbejde med mit dansk hjalp mig ikke kun til at bestå Studieprøven, men også til at se på dansk på en anden måde. Nogle gange var det rigtig svært for mig, fordi mundtligt dansk efter min mening er meget anderledes end skriftligt dansk. Men du, som en erfaren lærer, hjalp mig med at minimere denne følelse. Tak for dette!

Jeg hedder Maria og jeg kommer fra Grækenland. For fire måneder siden, startede jeg danskundervisning online hos På Job Med Dansk, fordi jeg gerne vil lære dansk. Sidste år besøgte jeg Danmark, og jeg skal snart til Danmark igen, for at prøve at bo der. Dansk er lidt hårdt, men jeg synes, at jeg er blevet bedre til dansk efter jeg startede hos På Job Med Dansk, som jeg varmt kan anbefale.

Jeg får danskundervisning med Camellia. Jeg begyndte med undervisning for fire måneder siden, og jeg synes, at jeg har lært meget med hende.
Vi er fire kursister i vores klasse. Vi har onlineundervisning to gange om ugen, og jeg synes, at det er en rigtig god måde at lære på.
Vi bruger en danskbog i undervisningen, men hun supplerer også med andre undervisningsmaterialer, hvis vi f.eks. har nogle spørgsmål.
Jeg synes, at vi lærer mange forskellige ting i timerne hver dag.
Jeg kan varmt anbefale Camellia, hvis du ønsker at lære dansk på en god og lærerig måde.
Jeg takker Camellia for hendes undervisning og hendes tid!

Jeg begyndte at lære dansk online hos "På job med dansk" for 5 måneder siden. Jeg har gruppeundervisning 2 gange om ugen. Jeg er tilfreds med danskundervisningen. Den er professionel, stabil og effektiv. Jeg kan anbefale alle "På job med dansk".

Jeg får undervisning hos "På job med dansk". Camellia er en meget professionel og tålmodig lærer. Lærerig og sjov undervisning på samme tid. Det er et meget interessant kursus og det er let at lære dansk sammen med mine kolleger.
Der er en god kvalitet af undervisning og også materialer.

Hvis du beslutter dig for at lære dansk, skal du helt klart prøve danskundervisning hos "På job med dansk". Gruppeundervisningen afholdes to gange om ugen, og du kan vælge det niveau, som passer bedst for dig. Jeg var interesseret i at lære sproget fra niveau 0, så jeg valgte en gruppe for begyndere. Vi er en lille gruppe og Camellia har altid tid til at være opmærksom på alle. Det passer mig rigtig godt, og undervisningen afholdes i en meget venlig atmosfære med forskellige undervisningsmetoder, så det er både nemt og sjovt.

Danskundervisning hos "På job med dansk" er meget tilgængelig og nem og hurtig tilmelding. Der er stor fokus på udtalelsen. Jeg er meget tilfreds med undervisningen.

Tak Camellia, jeg vil bare sige en kæmpe tak for du hjalp mig med forberedelsen til DU3. Vi havde kun 3 dage til den mundtlige eksamen, men du var professionel, struktureret og forståelig for mig som lærer. Mange tak :-)

Hej. Jeg hedder Ancuta, og jeg har haft danskundervisning hos "På job med dansk" i 4 måneder. Det er et online kursus 2 gange om ugen med Camellia. Inden jeg startede på kurset, kunne jeg mange ord på dansk, men jeg kunne ikke og havde ikke modet på at bruge dem. Camellia, vores lærer hjalp mig meget med at forstå grammatikken. Hun er meget tålmodig med hver enkel kursist og retter alle vores fejl. Efter 4 måneder kan jeg godt forstå og svare på dansk til folk omkring mig. Jeg vil fortsætte med at få undervisning hos "På job med dansk", og jeg tror på, at dansk vil blive mit andet sprog.

Jeg er meget glad for, at jeg har mødt Camellia. Med hendes undervisning er det ikke længere så svært at lære dansk.

På kort tid lærte jeg en masse ord og en masse grammatik. Camellia forklarer meget godt og har svar på ethvert spørgsmål.

Nu kan jeg forstå meget af, hvad folk siger i butikkerne eller i børnehaven. Jeg er glad for, at jeg kan svare pædagogerne i børnehaven, når de spørger mig om noget, som ikke tidligere var muligt. De talte til mig, og jeg forstod ingenting. 

Med hendes undervisning ved jeg nu, at det umulige kan blive muligt.

Mange tak Camellia

Jeg anbefaler bestemt "På Job Med Dansk"

Camellia hjalp meget på kort tid, fordi vi meget begrænset tid.

Der er en god kvalitet af undervisning og også materialer.

Hun deler også ud af sin viden og erfaring.

Mvh. Dmytrii

Jeg har danskundervisning på mit arbejde med Camellia. Det er et meget interessant kursus og det er let at lære dansk sammen med mine udenlandske kolleger. Jeg er glad for at lære mere om grammatik og dansk udtale og kommunikation.

Mange tak! En meget god lærer, der underviser i korrekt udtale, grammatik, skrift - og talesprog. Jeg er meget glad for undervisningen. 
Jeg anbefaler På Job Med Dansk!

Hej, jeg hedder Milena og kommer fra Bulgarien. Jeg er nu på Camellias danskkursus for begyndere.
Jeg er meget glad for at være en del af dette onlinekursus, hvor du kan studere hjemmefra uden at spilde tid i trafikken og fra hvor som helst i verden, hvilket passer perfekt til min livsstil. Vores kursus består af en lille gruppe med samme sprogkundskaber, hvilket giver vores dygtige lærer, Camellia, mulighed for at være opmærksom på hver enkel elev, vores fejl og spørgsmål. Camellia er en rigtig dygtig lærer, med hendes hjælp kunne jeg på meget kort tid lære mere, end jeg selv havde lært på 3 år. I starten var jeg ret bekymret for, om jeg kunne klare mig, men da jeg så resultaterne, blev jeg meget glad - nu kunne jeg høre og forstå, hvad folk sagde på min arbejdsplads, i butikken og i parken, og jeg forstår ikke kun, men taler også med dem. 

Jeg anbefaler alle, der har lyst til at tale, forstå og skive på dansk, at kontakte Camellia".
Det er nemt, bekvemt og stressfrit. Små grupper, masser af opmærksomhed og en fantastisk lærer!!! Denne kombination fører kun til succes. 

Jeg vil gerne anbefale På job med dansk, online intensiv dansk kursus med Camellia. Jeg var rigtig glad og tilfreds og det hjælper mig meget i mit daglige liv i Danmark. Tusind tak for hjælpen Camellia.

Jeg har haft dansk undervisning i 6 måneder nu og mit dansk er blevet meget bedre. Jeg synes hun er en rigtig god lærer, meget sjov og hun har så mange gode og spændende ting jeg kan lære fra hende. Jeg er superglad for at have hende som lærer. Jeg vil gerne anbefale hende til alle jer som vil lære dansk med en super cool kvinde.

Camellia er en vidunderlig underviser og en dejlig person. Undervisningen er nem og sjov, hvilket gør sprogindlæringen spændende. Camellia underviser i korrekt udtale, grammatik, skrivning og tale. Jeg begyndte at lære sproget fra bunden af, og nu føler jeg, at jeg gør fremskridt. Selvfølgelig er min rejse lige begyndt, men jeg er sikker på, at med sådan en lærer, ville det lykkes! 😊

Jeg anbefaler Camellia som lærer. Hun er rigtig god til at forklare og jeg får altid en god feedback på mine opgaver. Jeg har lært rigtig meget på kort tid, og hun er den bedste lærer, jeg nogensinde har haft.

Jeg får undervisning hos På job med dansk. Camellia er en meget professionel og tålmodig lærer. Hun er god til at forklare tingene, så man forstår det. Lærerig og sjov undervisning på samme tid. Jeg kan varmt anbefale hende.

Hun underviser på alle niveauer både nybegyndere, basis og avanceret dansk. Hun er dygtig og én af de bedste sproglærere, som jeg har mødt 😊

Stort tillykke til vores onlinekursist Mihaela Nechifor, som i dag var op til modultest 2.4 og scorede topresultater i alle discipliner: lytning, læsning, skrivning og mundtlig dansk.

Mihaela går til onlineundervisning en gang om ugen 1,5 time.

Undervisningen er meget intensiv, da det er små hold, så der er stor fokus på den enkelte kursist og undervisningen bliver dermed mere effektiv.

Når man kommer til Danmark, bliver man meget stresset og frustreret på grund af, at man skal lære det dansk sprog.

Det er meget svært for en udlænding, men det er fordi man har ikke fundet den rigtige gode dansklærer.

Jeg har fundet min lærer: hun hedder Camellia. Hun er en super person med et stort hjerte og har meget tålmodighed. Vi studerer sammen på Messenger og det er meget behageligt når man har en familie og arbejder.

Jeg anbefaler Camellia Selin fra På job med dansk til dem som vil lære dansk sprog hurtigt og uden stress. Du taler stadig ikke dansk? Ring til Camellia!!!!

"Mit navn er Shushma og jeg kommer fra Indien.

Jeg får onlineundervisning hos På job med dansk i Holstebro med Camellia. Jeg har onlineundervisning med hende hver tirsdag. Hun er en effektiv, ansvarlig og fremragende lærer.

Dette kursus hjælper mig med at forberede min danske udtale og grammatik. Hun fokuserer på hvad vi mangler og hvad vi gerne vil lære mere af på dansk.

Jeg kan varmt anbefale et online- kursus hos På job med dansk.

"Jeg kommer fra Rusland og jeg kan varmt anbefale Camellia som sprogunderviser.

Jeg får intensiv danskundervisning to gange om ugen, hvor undervisningen bl.a. fokuserer på udtale og forberedelse til eksamen. Man skal forvente hjemmearbejde fra gang til gang.

Camellia er nem at snakke med og hos ”På job med dansk” er priserne rimelige. Undervisningen er fleksibel, så det passer fint for mig. Opgaverne retters 100%. Desuden forbereder Camellia mig til eksamen på sprogskolen og Studiprøven.

P.S. Min mand synes også, at mit dansk er blevet meget bedre med undervisning hos Camellia"

"Jeg begyndte at lære dansk hos “På job med dansk”, da jeg fik arbejde i Rumænien, hvor jeg skulle bruge mit dansk, f.eks. tale dansk med kunderne i telefonen.

Jeg havde tidligere fået dansk på en sprogskole i 1 år, men det tog lang tid at blive færdig med et modul - 6 måneder og jeg havde stadig problemer med min udtale og kunderne kunne ikke forstå mig. Min arbejdsplads fortalte mig, at jeg skulle blive bedre til dansk. Derfor startede jeg et dansk onlinekursus hos Camellia (“På job med dansk).

Jeg lærte så meget nyt fra hende. Hun er så god til at undervise og hjalp mig med mange relevante ting om min arbejdsplads, som jeg kunne bruge i praksis.

Hun har bl.a. lært mig alt om dansk grammatik og hvilke ting jeg skulle arbejde på - bl.a. udtale og ordstilling.

Efter at have haft individuel onlineundervisning, har de på arbejdet fortalt mig, at mit dansk er blevet bedre, og det er fordi Camellia hjalp mig. Jeg siger mange tak Camellia, du er den bedste lærer, jeg har haft.

Vi ses til sommer, når jeg kommer til Danmark for et nyt danskkursus.

"Jeg hedder Alina og jeg kommer fra Rusland. Jeg får individuel onlineundervisning hos “På job med dansk” med Camellia. 1,5 time en gang om ugen.

Jeg er på modul 3,5 på Sprogskole og på grund af karantæneperioden , bestemte jeg mig til at få lidt ekstra dansk undervisning.

Jeg er rigtig glad for, at jeg har valgt undervisning hos “På job med dansk”, fordi Camellia har fokuseret på lige det, som jeg har brug for og det har været meget intensiv.

Camilla er uddannet lærer og sproglærer på universitet og har 8 års erfaring. Hun har undervist på sprogskole og VUC og derudover er hendes modersmål dansk og har dermed den rette udtale.

Så hvis man gerne forbedre sit dansksprog , kan jeg anbefale Camellia.

Kursusbevis

Alle kursister kan få et kursusbevis, når de har opnået et vist niveau. Kursusbeviset kan anvendes, når man f.eks. skal søge job eller vise til en jobsamtale.

Priser på onlineundervisning

Gruppeundervisning (6 – 12 kursister)
90 kr./ lektion (45 min.)

Individuel undervisning:
450 kr./ lektion (45 min.)

Tilmelding til OnlineDansk

Udfyld kontaktformularen og book en personlig telefonsamtale.

CAPTCHA