Lær dansk online

OnlineDansk er et dansk kursus online for voksne udlændinge, der ønsker at lære dansk. Danskundervisningen online tilbydes både som individuel og gruppeundervisning.

Lær dansk hjemme

Lær dansk i hjemmet, fra egne komfortable omgivelser via vores onlineundervisningen. Det foregår på Facebook, Messenger så alle har mulighed for at være med. Du behøver blot en telefon, computer og en god internetforbindelse.

Første undervisningsgang er gratis, så du har mulighed for at prøve det og læreren kan se, om du er indplaceret på det rette niveau.

Lær dansk online på vores onlinehold. Holdet er ledigt på hverdage og om søndagen med fokus på bl.a.:

 • BegynderDansk
 • IntensivDansk
 • TalDansk
 • JobDansk
   

onlinedansk

 

Danskundervisning online tilegnet dit niveau

Uanset hvor begrænset din erfaring er med det danske sprog, har vi undervisning der er tilegnet til dit niveau. Med vores mange kurser har du mulighed for at vælge danskundervisning online som er tilpasset dit behov.

Er du lige begyndt at lære dansk, vil BegynderDansk
være en oplagt start for dig.
Hvis du derimod har lidt erfaring med det danske sprog
men har problemer med udtale, kan du også vælge TalDansk.
Du kan tilmelde dig lige det kursus der passer bedst til dig.
Og vores undervisere vil naturligvis også hjælpe med
at sikre at dine lektioner passer til dit niveau.

Tilmeld dig vores dansk kursus online

Lær dansk grammatik online i form af udtale, læsning og skrivning ved hjælp af vores online kurser. Vi underviser voksne kursister fra en lang række forskellige baggrunde og lande. Vores danskundervisning online kan fungere for enhver der ønsker at lære dansk.

Det smarte ved at lære dansk online er, at du som studerende kan tilpasse lektioner efter eget skema. Hvis du vælger individuel kursus og du kun har tid om aftenen, fordi du arbejder om dagen kan du tage 1-2 lektioner efter arbejdsdagen. På den måde er der intet der står i vejen for dig og dit fremskridt. Er du interesseret i et dansk kursus online så tøv ikke med at tilmelde dig i dag.

Vælg det rette online sprogkursus

begynder-dansk

BegynderDansk

Dette onlinekursus er til dig som gerne vil lære basisdansk, såsom alfabetet, talord, præsentation, spørgsmål/svar, forskellige dialoger i hverdagen, udtal, basisgrammatik m.v.

Undervisningen er 2 gange om ugen af 2 lektion á 45 minutter.

Læs mere her

Tilmeld dig BegynderDansk

jobdansk

JobDansk

Dette onlinekursus er til dig, som vil være mere effektiv og målrettet i din jobsøgning frem mod dit nye job.

 • Jobsøgning (kendskab til jobportaler, Facebook, hjemmesider mv.)
 • Analyse af jobannoncer.
 • Kendskab til forskellige ansøgningstyper og metoder
 • Kendskab til struktur og indhold af jobansøgning –indhold og opbygning
 • Alm. opfordret ansøgning og en uopfordret ansøgning - hvad er forskellen
 • CV – hvad skal det indeholde
 • Information om virksomhederne – hvordan finder jeg dem
 • Forberedelse til jobsamtale – gør et godt indtryk
 • Undervisningsmaterialer Du vil modtage et undervisningskompendie første undervisningsgang.

Tilmeld dig JobDansk

intensiv-dansk

IntensivDansk

Dette onlinekursus er til dig, som har brug for en hurtig, effektiv og fokuseret dansktræning.

Kurset er med stor fokus på eksamen både den skriftlige og mundtlige del.

Der undervises 2 gang om ugen af 2 lektioner á 45 minutter.

Tilmeld dig IntensivDansk

online-dansk

TalDansk

Dette onlinekursus er til dig, som gerne vil fokusere på korrekt udtale. Til dig, som har brug for at tale mere dansk både i privatlivet og på arbejdet.

Der undervises bl.a. i vokaler, konsonanter, rytme, dialoger talemåder, forskellige aktuelle emner, dansk kultur m.v.

Der undervises 2 gang om ugen af 2 lektioner á 45 minutter.

Læs mere her

Tilmeld dig TalDansk

Hvorfor vælge OnlineDansk?

 • Du sparer tid. Du har en travl hverdag, og har ikke mulighed for at gå på sprogskole.
 • Når som helst, hvor som helst. Du kan lære dansk i weekenden, før eller efter arbejde.
 • Fleksibel undervisning. Hvis du vælger individuelt onlinekursus, kan du selv vælge, om du vil have 1, 1,5 eller 2 lektioner pr. undervisningsgang og hvor mange gange om ugen.
 • Effektiv undervisning. Kursisterne på holdet har samme mål og motivation.
 • Korrektion og øjeblikkelig feedback. Disse kurser er individuelle eller i små grupper. Dette er en fordel, da læreren giver dig 100% opmærksomhed på at rette din udtale, grammatik eller ordforråd.
 • Intensiv undervisning. Fokus på hver enkelt kursist. Små hold på max. 8 kursister.
 • Erfarne, faglige og engagerede lærere.
 • Spændende teknologi. Få mere kendskab til og vejledning i at bruge forskellige og spændende onlineværktøjer, f.eks undervisningsvideoer på YouTube, fotos, podcasts og spændende links, og dermed få en mere varieret undervisning.
 • Gratis undervisningstime. Du har mulighed for at få en gratis undervisningstime.
 • Hurtig og nem tilmelding. Du kan starte med det samme.

Vi anbefaler OnlineDansk

4.7

16 anmeldelser

Jeg vil gerne anbefale På job med dansk, online intensiv dansk kursus med Camellia. Jeg var rigtig glad og tilfreds og det hjælper mig meget i mit daglige liv i Danmark. Tusind tak for hjælpen Camellia.

Jeg har haft dansk undervisning i 6 måneder nu og mit dansk er blevet meget bedre. Jeg synes hun er en rigtig god lærer, meget sjov og hun har så mange gode og spændende ting jeg kan lære fra hende. Jeg er superglad for at have hende som lærer. Jeg vil gerne anbefale hende til alle jer som vil lære dansk med en super cool kvinde.

Camellia er en vidunderlig underviser og en dejlig person. Undervisningen er nem og sjov, hvilket gør sprogindlæringen spændende. Camellia underviser i korrekt udtale, grammatik, skrivning og tale. Jeg begyndte at lære sproget fra bunden af, og nu føler jeg, at jeg gør fremskridt. Selvfølgelig er min rejse lige begyndt, men jeg er sikker på, at med sådan en lærer, ville det lykkes! 😊

Jeg anbefaler Camellia som lærer. Hun er rigtig god til at forklare og jeg får altid en god feedback på mine opgaver. Jeg har lært rigtig meget på kort tid, og hun er den bedste lærer, jeg nogensinde har haft.

Jeg får undervisning hos På job med dansk. Camellia er en meget professionel og tålmodig lærer. Hun er god til at forklare tingene, så man forstår det. Lærerig og sjov undervisning på samme tid. Jeg kan varmt anbefale hende.

Hun underviser på alle niveauer både nybegyndere, basis og avanceret dansk. Hun er dygtig og én af de bedste sproglærere, som jeg har mødt 😊

Stort tillykke til vores onlinekursist Mihaela Nechifor, som i dag var op til modultest 2.4 og scorede topresultater i alle discipliner: lytning, læsning, skrivning og mundtlig dansk.

Mihaela går til onlineundervisning en gang om ugen 1,5 time.

Undervisningen er meget intensiv, da det er små hold, så der er stor fokus på den enkelte kursist og undervisningen bliver dermed mere effektiv.

Når man kommer til Danmark, bliver man meget stresset og frustreret på grund af, at man skal lære det dansk sprog.

Det er meget svært for en udlænding, men det er fordi man har ikke fundet den rigtige gode dansklærer.

Jeg har fundet min lærer: hun hedder Camellia. Hun er en super person med et stort hjerte og har meget tålmodighed. Vi studerer sammen på Messenger og det er meget behageligt når man har en familie og arbejder.

Jeg anbefaler Camellia Selin fra På job med dansk til dem som vil lære dansk sprog hurtigt og uden stress. Du taler stadig ikke dansk? Ring til Camellia!!!!

"Mit navn er Shushma og jeg kommer fra Indien.

Jeg får onlineundervisning hos På job med dansk i Holstebro med Camellia. Jeg har onlineundervisning med hende hver tirsdag. Hun er en effektiv, ansvarlig og fremragende lærer.

Dette kursus hjælper mig med at forberede min danske udtale og grammatik. Hun fokuserer på hvad vi mangler og hvad vi gerne vil lære mere af på dansk.

Jeg kan varmt anbefale et online- kursus hos På job med dansk.

"Jeg kommer fra Rusland og jeg kan varmt anbefale Camellia som sprogunderviser.

Jeg får intensiv danskundervisning to gange om ugen, hvor undervisningen bl.a. fokuserer på udtale og forberedelse til eksamen. Man skal forvente hjemmearbejde fra gang til gang.

Camellia er nem at snakke med og hos ”På job med dansk” er priserne rimelige. Undervisningen er fleksibel, så det passer fint for mig. Opgaverne retters 100%. Desuden forbereder Camellia mig til eksamen på sprogskolen og Studiprøven.

P.S. Min mand synes også, at mit dansk er blevet meget bedre med undervisning hos Camellia"

"Jeg begyndte at lære dansk hos “På job med dansk”, da jeg fik arbejde i Rumænien, hvor jeg skulle bruge mit dansk, f.eks. tale dansk med kunderne i telefonen.

Jeg havde tidligere fået dansk på en sprogskole i 1 år, men det tog lang tid at blive færdig med et modul - 6 måneder og jeg havde stadig problemer med min udtale og kunderne kunne ikke forstå mig. Min arbejdsplads fortalte mig, at jeg skulle blive bedre til dansk. Derfor startede jeg et dansk onlinekursus hos Camellia (“På job med dansk).

Jeg lærte så meget nyt fra hende. Hun er så god til at undervise og hjalp mig med mange relevante ting om min arbejdsplads, som jeg kunne bruge i praksis.

Hun har bl.a. lært mig alt om dansk grammatik og hvilke ting jeg skulle arbejde på - bl.a. udtale og ordstilling.

Efter at have haft individuel onlineundervisning, har de på arbejdet fortalt mig, at mit dansk er blevet bedre, og det er fordi Camellia hjalp mig. Jeg siger mange tak Camellia, du er den bedste lærer, jeg har haft.

Vi ses til sommer, når jeg kommer til Danmark for et nyt danskkursus.

"Jeg hedder Alina og jeg kommer fra Rusland. Jeg får individuel onlineundervisning hos “På job med dansk” med Camellia. 1,5 time en gang om ugen.

Jeg er på modul 3,5 på Sprogskole og på grund af karantæneperioden , bestemte jeg mig til at få lidt ekstra dansk undervisning.

Jeg er rigtig glad for, at jeg har valgt undervisning hos “På job med dansk”, fordi Camellia har fokuseret på lige det, som jeg har brug for og det har været meget intensiv.

Camilla er uddannet lærer og sproglærer på universitet og har 8 års erfaring. Hun har undervist på sprogskole og VUC og derudover er hendes modersmål dansk og har dermed den rette udtale.

Så hvis man gerne forbedre sit dansksprog , kan jeg anbefale Camellia.

Kursusbevis

Alle kursister kan få et kursusbevis, når de har opnået et vist niveau. Kursusbeviset kan anvendes, når man f.eks. skal søge job eller vise til en jobsamtale.

Priser på onlineundervisning

Gruppeundervisning (6 – 12 kursister)
75 kr./ lektion (45 min.)

TalDansk (3 – 4 kursister)
140 kr./ lektion (45 min.)

Individuel undervisning:
450 kr./ lektion (45 min.)

FlexDansk (6 - 12 kursister):
10 - Turskort: 1.500 kr.
(10 lektioner á 120 min.)
Gælder i 3 måneder. 

Tilmelding til OnlineDansk

Udfyld kontaktformularen og book en personlig telefonsamtale.