Forberedelse til studieprøven i Dansk

Studieprøven i Dansk er på det højeste niveau for dansk andetsprog. Studieprøven i dansk giver dig adgang til en række dansksprogede videregående uddannelser.

Hos På job med dansk har vi stor erfaring i at forberede kursister til Studieprøven i dansk.

Studieprøven i dansk består af en mundtlig og skriftlig eksamen, der viser dine evner i at tale, læse og skrive dansk.

Forbered dig med online dansk undervisning

På job med dansk har onlinehold både hverdag og søndag i bl.a.:

camilla

Camellia Francis Inarose Holmedal – Indehaver/Sprogunderviser

Vi anbefaler forberedelse til studieprøve i dansk

5

16 anmeldelser

Jeg begyndte at lære dansk online hos "På job med dansk" for 5 måneder siden. Jeg har gruppeundervisning 2 gange om ugen. Jeg er tilfreds med danskundervisningen. Den er professionel, stabil og effektiv. Jeg kan anbefale alle "På job med dansk".

Jeg får undervisning hos "På job med dansk". Camellia er en meget professionel og tålmodig lærer. Lærerig og sjov undervisning på samme tid. Det er et meget interessant kursus og det er let at lære dansk sammen med mine kolleger.
Der er en god kvalitet af undervisning og også materialer.

Hvis du beslutter dig for at lære dansk, skal du helt klart prøve danskundervisning hos "På job med dansk". Gruppeundervisningen afholdes to gange om ugen, og du kan vælge det niveau, som passer bedst for dig. Jeg var interesseret i at lære sproget fra niveau 0, så jeg valgte en gruppe for begyndere. Vi er en lille gruppe og Camellia har altid tid til at være opmærksom på alle. Det passer mig rigtig godt, og undervisningen afholdes i en meget venlig atmosfære med forskellige undervisningsmetoder, så det er både nemt og sjovt.

Danskundervisning hos "På job med dansk" er meget tilgængelig og nem og hurtig tilmelding. Der er stor fokus på udtalelsen. Jeg er meget tilfreds med undervisningen.

Tak Camellia, jeg vil bare sige en kæmpe tak for du hjalp mig med forberedelsen til DU3. Vi havde kun 3 dage til den mundtlige eksamen, men du var professionel, struktureret og forståelig for mig som lærer. Mange tak :-)

Hej. Jeg hedder Ancuta, og jeg har haft danskundervisning hos "På job med dansk" i 4 måneder. Det er et online kursus 2 gange om ugen med Camellia. Inden jeg startede på kurset, kunne jeg mange ord på dansk, men jeg kunne ikke og havde ikke modet på at bruge dem. Camellia, vores lærer hjalp mig meget med at forstå grammatikken. Hun er meget tålmodig med hver enkel kursist og retter alle vores fejl. Efter 4 måneder kan jeg godt forstå og svare på dansk til folk omkring mig. Jeg vil fortsætte med at få undervisning hos "På job med dansk", og jeg tror på, at dansk vil blive mit andet sprog.

Jeg er meget glad for, at jeg har mødt Camellia. Med hendes undervisning er det ikke længere så svært at lære dansk.

På kort tid lærte jeg en masse ord og en masse grammatik. Camellia forklarer meget godt og har svar på ethvert spørgsmål.

Nu kan jeg forstå meget af, hvad folk siger i butikkerne eller i børnehaven. Jeg er glad for, at jeg kan svare pædagogerne i børnehaven, når de spørger mig om noget, som ikke tidligere var muligt. De talte til mig, og jeg forstod ingenting. 

Med hendes undervisning ved jeg nu, at det umulige kan blive muligt.

Mange tak Camellia

Jeg anbefaler bestemt "På Job Med Dansk"

Camellia hjalp meget på kort tid, fordi vi meget begrænset tid.

Der er en god kvalitet af undervisning og også materialer.

Hun deler også ud af sin viden og erfaring.

Mvh. Dmytrii

Jeg har danskundervisning på mit arbejde med Camellia. Det er et meget interessant kursus og det er let at lære dansk sammen med mine udenlandske kolleger. Jeg er glad for at lære mere om grammatik og dansk udtale og kommunikation.

Mange tak! En meget god lærer, der underviser i korrekt udtale, grammatik, skrift - og talesprog. Jeg er meget glad for undervisningen. 
Jeg anbefaler På Job Med Dansk!

Hej, jeg hedder Milena og kommer fra Bulgarien. Jeg er nu på Camellias danskkursus for begyndere.
Jeg er meget glad for at være en del af dette onlinekursus, hvor du kan studere hjemmefra uden at spilde tid i trafikken og fra hvor som helst i verden, hvilket passer perfekt til min livsstil. Vores kursus består af en lille gruppe med samme sprogkundskaber, hvilket giver vores dygtige lærer, Camellia, mulighed for at være opmærksom på hver enkel elev, vores fejl og spørgsmål. Camellia er en rigtig dygtig lærer, med hendes hjælp kunne jeg på meget kort tid lære mere, end jeg selv havde lært på 3 år. I starten var jeg ret bekymret for, om jeg kunne klare mig, men da jeg så resultaterne, blev jeg meget glad - nu kunne jeg høre og forstå, hvad folk sagde på min arbejdsplads, i butikken og i parken, og jeg forstår ikke kun, men taler også med dem. 

Jeg anbefaler alle, der har lyst til at tale, forstå og skive på dansk, at kontakte Camellia".
Det er nemt, bekvemt og stressfrit. Små grupper, masser af opmærksomhed og en fantastisk lærer!!! Denne kombination fører kun til succes. 

Jeg vil gerne anbefale På job med dansk, online intensiv dansk kursus med Camellia. Jeg var rigtig glad og tilfreds og det hjælper mig meget i mit daglige liv i Danmark. Tusind tak for hjælpen Camellia.

Jeg har haft dansk undervisning i 6 måneder nu og mit dansk er blevet meget bedre. Jeg synes hun er en rigtig god lærer, meget sjov og hun har så mange gode og spændende ting jeg kan lære fra hende. Jeg er superglad for at have hende som lærer. Jeg vil gerne anbefale hende til alle jer som vil lære dansk med en super cool kvinde.

Camellia er en vidunderlig underviser og en dejlig person. Undervisningen er nem og sjov, hvilket gør sprogindlæringen spændende. Camellia underviser i korrekt udtale, grammatik, skrivning og tale. Jeg begyndte at lære sproget fra bunden af, og nu føler jeg, at jeg gør fremskridt. Selvfølgelig er min rejse lige begyndt, men jeg er sikker på, at med sådan en lærer, ville det lykkes! 😊

Jeg anbefaler Camellia som lærer. Hun er rigtig god til at forklare og jeg får altid en god feedback på mine opgaver. Jeg har lært rigtig meget på kort tid, og hun er den bedste lærer, jeg nogensinde har haft.

Jeg får undervisning hos På job med dansk. Camellia er en meget professionel og tålmodig lærer. Hun er god til at forklare tingene, så man forstår det. Lærerig og sjov undervisning på samme tid. Jeg kan varmt anbefale hende.

Hun underviser på alle niveauer både nybegyndere, basis og avanceret dansk. Hun er dygtig og én af de bedste sproglærere, som jeg har mødt 😊

Stort tillykke til vores onlinekursist Mihaela Nechifor, som i dag var op til modultest 2.4 og scorede topresultater i alle discipliner: lytning, læsning, skrivning og mundtlig dansk.

Mihaela går til onlineundervisning en gang om ugen 1,5 time.

Undervisningen er meget intensiv, da det er små hold, så der er stor fokus på den enkelte kursist og undervisningen bliver dermed mere effektiv.

Når man kommer til Danmark, bliver man meget stresset og frustreret på grund af, at man skal lære det dansk sprog.

Det er meget svært for en udlænding, men det er fordi man har ikke fundet den rigtige gode dansklærer.

Jeg har fundet min lærer: hun hedder Camellia. Hun er en super person med et stort hjerte og har meget tålmodighed. Vi studerer sammen på Messenger og det er meget behageligt når man har en familie og arbejder.

Jeg anbefaler Camellia Selin fra På job med dansk til dem som vil lære dansk sprog hurtigt og uden stress. Du taler stadig ikke dansk? Ring til Camellia!!!!

"Mit navn er Shushma og jeg kommer fra Indien.

Jeg får onlineundervisning hos På job med dansk i Holstebro med Camellia. Jeg har onlineundervisning med hende hver tirsdag. Hun er en effektiv, ansvarlig og fremragende lærer.

Dette kursus hjælper mig med at forberede min danske udtale og grammatik. Hun fokuserer på hvad vi mangler og hvad vi gerne vil lære mere af på dansk.

Jeg kan varmt anbefale et online- kursus hos På job med dansk.

"Jeg kommer fra Rusland og jeg kan varmt anbefale Camellia som sprogunderviser.

Jeg får intensiv danskundervisning to gange om ugen, hvor undervisningen bl.a. fokuserer på udtale og forberedelse til eksamen. Man skal forvente hjemmearbejde fra gang til gang.

Camellia er nem at snakke med og hos ”På job med dansk” er priserne rimelige. Undervisningen er fleksibel, så det passer fint for mig. Opgaverne retters 100%. Desuden forbereder Camellia mig til eksamen på sprogskolen og Studiprøven.

P.S. Min mand synes også, at mit dansk er blevet meget bedre med undervisning hos Camellia"

"Jeg begyndte at lære dansk hos “På job med dansk”, da jeg fik arbejde i Rumænien, hvor jeg skulle bruge mit dansk, f.eks. tale dansk med kunderne i telefonen.

Jeg havde tidligere fået dansk på en sprogskole i 1 år, men det tog lang tid at blive færdig med et modul - 6 måneder og jeg havde stadig problemer med min udtale og kunderne kunne ikke forstå mig. Min arbejdsplads fortalte mig, at jeg skulle blive bedre til dansk. Derfor startede jeg et dansk onlinekursus hos Camellia (“På job med dansk).

Jeg lærte så meget nyt fra hende. Hun er så god til at undervise og hjalp mig med mange relevante ting om min arbejdsplads, som jeg kunne bruge i praksis.

Hun har bl.a. lært mig alt om dansk grammatik og hvilke ting jeg skulle arbejde på - bl.a. udtale og ordstilling.

Efter at have haft individuel onlineundervisning, har de på arbejdet fortalt mig, at mit dansk er blevet bedre, og det er fordi Camellia hjalp mig. Jeg siger mange tak Camellia, du er den bedste lærer, jeg har haft.

Vi ses til sommer, når jeg kommer til Danmark for et nyt danskkursus.

"Jeg hedder Alina og jeg kommer fra Rusland. Jeg får individuel onlineundervisning hos “På job med dansk” med Camellia. 1,5 time en gang om ugen.

Jeg er på modul 3,5 på Sprogskole og på grund af karantæneperioden , bestemte jeg mig til at få lidt ekstra dansk undervisning.

Jeg er rigtig glad for, at jeg har valgt undervisning hos “På job med dansk”, fordi Camellia har fokuseret på lige det, som jeg har brug for og det har været meget intensiv.

Camilla er uddannet lærer og sproglærer på universitet og har 8 års erfaring. Hun har undervist på sprogskole og VUC og derudover er hendes modersmål dansk og har dermed den rette udtale.

Så hvis man gerne forbedre sit dansksprog , kan jeg anbefale Camellia.

Vigtig info

  • Hvornår 
  • Tilmelding 
  • Varighed
  • Pris
  • Antal deltagere
  • Antal lektioner
  • Antal dage
  • Forventet selvstudie
  • Undervisningsform 

Spørgsmål til studieprøve i dansk?

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på telefon +45 26 11 28 38 eller send os en email holmedal@paajobmeddansk.dk

Udover forberedelse til studieprøven i dansk, tilbyder På job med dansk også mange andre sprogkurser

Priser på onlineundervisning

Gruppeundervisning (6 – 12 kursister)
70 kr./ lektion (45 min.)

TalDansk (3 – 4 kursister)
140 kr./ lektion (45 min.)

Individuel undervisning:
490 kr./ lektion (45 min.)