På job med dansk tilbyder en lang række kurser der er din vej til at mestre dansk grammatik som begynder eller udlænding. Vores undervisning lægger fokus på forskellige aspekter af sproget så i får en gennemgående forståelse for grammatikken og det danske sprog. IntensivDansk er et intensivt kursus hvor vi gennemgår danskundervisning hurtigt og effektivt med fokus på eksamener. Hvorimod BegynderDansk er et kursus i dansk for begyndere. Vores undervisning er gældende for alle udlændinge og har hjulpet mange med at udvikle deres danske udtale og deres skriftlige evner.

Vi holder til i Holstebro men underviser også i Herning, Skive, Viborg og resten af landet. Vil tilbyder også dansk som andetsprog kursus i Holstebro.

Fordele ved vores begynderkursus

Når man prøver at lære et nyt sprog er det vigtigt at gøre det så nemt og tilgængeligt som muligt. Derfor har vi flere online kurser, heriblandt dansk for begyndere. Med et online kursus bestemmer du selv om du vil tage dine lektioner før eller efter arbejde, eller om du vil gøre det i weekenden. Her er en oversigt over nogle få årsager til at vore dansk kursus er succesfulde:

  • Dine undervisere er dygtige og effektive når det gælder indlæring af diverse regler i det danske sprog.
  • Vi sørger for at undervisningen er tilpasset dit niveau, så du bevæger dig fremad.
  • Vi giver dig et solidt fundament du kan bygge videre på.
  • Undervisning i dansk grammatik for begyndere.

Hvorfor vælge På job med dansk som begynder?

Når det kommer til at vælge den rigtige undervisning i dansk for begyndere eller udlændinge, er På job med dansk det ideelle valg. Vi har stor succes med at lære begyndere og udlændinge dansk grammatik. Langt de fleste af vores kursister ser betydelige forbedringer i deres danske sprogbrug og grammatik. Vores undervisere engagere sig i din udvikling og sørger altid for at du udvikler dit dansk. Med vores kurser vil du med tiden blive mere sikker i dit dansk og uden problemer kunne begive dig ud i det danske erhverv og fritidsliv.

Dansk grammatik for begyndere og udlændinge

Dansk for begyndere fokusere på de basiske grammatiske regler indenfor dansk, såsom alfabetet, talord, ordinære spørgsmål og svar, samt dialog, stavning og meget mere. Pointen er at give udlændinge med et lavt dansk niveau et chance for at overleve i det danske erhvervsliv samt muligheden for at danne et netværk og bånd med andre danskere i fritiden.

Tilmeld dig dansk for begyndere i dag

Er du interesseret i at lære dansk som andetsprog så tøv ikke med at tilmelde dig dansk for begyndere. Det er et yderst behjælpeligt dansk kursus, og du har mulighed for at få en gratis undervisningstime for at se om det er noget for dig.

Tilmeld dig BegynderDansk