Kontakt os

OnlineDansk

OnlineDansk undervisning

OnlineDansk er onlineundervisning i dansk for voksne udlændinge både individuel og gruppeundervisning.

Onlineundervisningen foregår på Facebook Messenger. Alt hvad du behøver er en telefon, tablet eller computer og en god internetforbindelse.

På job med dansk har både dag – og aftenhold i bl.a.:

Camilla Selin – underviser i OnlineDansk

BegynderDansk

Onlinekurset BegynderDansker til dig som gerne vil lære basisdansk, såsom præsentation, alfabetet, talord, spørgsmål/ svar m.v.

Onlineundervisningen foregår på Messenger og er enten én eller to gange om ugen i 1,5 time.

Dansk for thailændere

Onlinekurset Dansk for thailændere er kun for thailændere. Danskniveauet kan variere fra kursist til kursist, men til gengæld kan de i nogle situationer hjælpe hinanden i og med at de taler samme sprog. Dog vil undervisningen foregå på dansk ligesom de andre danskkurser.

Onlineundervisningen foregår på Messenger og én gang om ugen i 1,5 time.

Vi anbefaler OnlineDansk

"Jeg hedder Alina og jeg kommer fra Rusland. Jeg får individuel onlineundervisning hos “På job med dansk” med Camilla Selin. 1,5 time en gang om ugen.

Jeg er på modul 3,5 på Sprogskole og på grund af karantæneperioden , bestemte jeg mig til at få lidt ekstra dansk undervisning.

Jeg er rigtig glad for, at jeg har valgt undervisning hos “På job med dansk”, fordi Camilla har fokuseret på lige det, som jeg har brug for og det har været meget intensiv.

Camilla Selin er uddannet lærer og sproglærer på universitet og har 8 års erfaring. Hun har undervist på sprogskole og VUC og derudover er hendes modersmål dansk og har dermed den rette udtale.

Så hvis man gerne forbedre sit dansksprog , kan jeg anbefale Camilla Selin.
Alina Østergaard
Kursist
"Jeg begyndte at lære dansk hos “På job med dansk”, da jeg fik arbejde i Rumænien, hvor jeg skulle bruge mit dansk, f.eks. tale dansk med kunderne i telefonen.

Jeg havde tidligere fået dansk på en sprogskole i 1 år, men det tog lang tid at blive færdig med et modul - 6 måneder og jeg havde stadig problemer med min udtale og kunderne kunne ikke forstå mig. Min arbejdsplads fortalte mig, at jeg skulle blive bedre til dansk. Derfor startede jeg et dansk onlinekursus hos Camilla (“På job med dansk).

Jeg lærte så meget nyt fra hende. Hun er så god til at undervise og hjalp mig med mange relevante ting om min arbejdsplads, som jeg kunne bruge i praksis.

Hun har bl.a. lært mig alt om dansk grammatik og hvilke ting jeg skulle arbejde på - bl.a. udtale og ordstilling.

Efter at have haft individuel onlineundervisning, har de på arbejdet fortalt mig, at mit dansk er blevet bedre, og det er fordi Camilla hjalp mig. Jeg siger mange tak Camilla, du er den bedste lærer, jeg har haft.

Vi ses til sommer, når jeg kommer til Danmark for et nyt danskkursus.
Mihaela Cocoi
Kursist
"Jeg kommer fra Rusland og jeg kan varmt anbefale Camilla som sprogunderviser.

Jeg får intensiv danskundervisning to gange om ugen, hvor undervisningen bl.a. fokuserer på udtale og forberedelse til eksamen. Man skal forvente hjemmearbejde fra gang til gang.

Camilla er nem at snakke med og hos ”På job med dansk” er priserne rimelige. Undervisningen er fleksibel, så det passer fint for mig. Opgaverne retters 100%. Desuden forbereder Camilla mig til eksamen på sprogskolen og Studiprøven.

P.S. Min mand synes også, at mit dansk er blevet meget bedre med undervisning hos Camilla"
Talmira Hansen
Kursist

IntensivDansk

På job med dansk har tre forskellige niveauer indenfor IntensivDansk:

 • IntensivDansk1 (2.3 – 2.4)

IntensivDansk1 er til dig, som er på danskniveau 2.3 – 2.4 og som har brug for en hurtig, effektiv og fokuseret dansktræning. Måske går du på sprogskole, men har brug for at forberede dig til modultest både til den skriftlige og mundtlige del.

 • IntensivDansk2 (Forberedelse til FVU). Udtale er også en vigtig del af kurset.

IntensivDansk 2 er til dig som enten går på FVU trin 1 eller 2, eller har planer om at starte på FVU-uddannelsen. Måske skal du snart til eksamen og har brug for at forberede dig både til den skriftlige og mundtlige del. Udtale er også en vigtig del af kurset

 • IntensivDansk3 (Forberedelse til Studieprøven)

IntensivDansk 3 er til dig, som har brug for eller planer om at tage Studieprøven i nær fremtid. Her er undervisningen fokuseret på de forskellige opgavetyper i Studieprøven både den skriftlige og mundtlige del. Udtale er også en vigtig del af kurset.

Onlineundervisningen foregår på Messenger og er enten én eller to gange om ugen i 1,5 time.

TalDansk

Onlinekurset TalDansk er til dig som gerne vil fokusere mere på korrekt udtale.  Til dig, som har brug for at tale mere dansk både i privatlivet og på arbejdet.

Onlineundervisningen foregår på Messenger og er enten én eller to gange om ugen i 1,5 time.

Pris på TalDansk

Gruppeundervisning: 125 kr. per time (60 minutter) – max. 4 kursister

Hvorfor vælge OnlineDansk?

 • Du sparer tid. Du har en travl hverdag, og har ikke mulighed for at gå på sprogskole.
 • Når som helst, hvor som helst. Du kan lære dansk i weekenden, før eller efter arbejde.
 • Fleksible undervisning. Hvis du vælger individuelt onlinekursus, kan du selv vælge, om du vil have 1, 1,5 eller 2 timer pr. undervisningsgang og hvor mange gange om ugen.
 • Effektiv undervisning. Kursisterne på holdet har samme mål og motivation
 • Korrektion og øjeblikkelig feedback. Disse kurser er individuelle eller i små grupper. Dette er en fordel, da læreren giver dig 100% opmærksomhed på at rette din udtale, grammatik eller ordforrå
 • Intensiv undervisning. Fokus på hver enkelt kursist. Små hold på max. 8 kursister.
 • Du sparer tid. Du har en travl hverdag, og har ikke mulighed for at gå på sprogskole.
 • Erfarne, faglige og engagerede lærere
 • Spændende teknologi. Få mere kendskab til og vejledning i at bruge forskellige og spændende onlineværktøjer, f.eks undervisningsvideoer på YouTube, fotos, podcasts og spændende links, og dermed få en mere varieret undervisning.
 • Gratis undervisningstime. Du har mulighed for at få en gratis undervisningstime
 • Hurtig og nem tilmelding. Du kan starte med det samme.

Vi anbefaler OnlineDansk

"Mit navn er Shushma og jeg kommer fra Indien.

Jeg får onlineundervisning hos På job med dansk i Holstebro med Camilla. Jeg har onlineundervisning med hende hver tirsdag. Hun er en effektiv, ansvarlig og fremragende lærer.

Dette kursus hjælper mig med at forberede min danske udtale og grammatik. Hun fokuserer på hvad vi mangler og hvad vi gerne vil lære mere af på dansk.

Jeg kan varmt anbefale et online- kursus hos På job med dansk.
Shushma Suvarna fra Indien
Kursist
Når man kommer til Danmark, bliver man meget stresset og frustreret på grund af, at man skal lære det dansk sprog.

Det er meget svært for en udlænding, men det er fordi man har ikke fundet den rigtige gode dansklærer.

Jeg har fundet min lærer: hun hedder Camilla. Hun er en super person med et stort hjerte og har meget tålmodighed. Vi studerer sammen på Messenger og det er meget behageligt når man har en familie og arbejder.

Jeg anbefaler Camilla Selin fra På job med dansk til dem som vil lære dansk sprog hurtigt og uden stress. Du taler stadig ikke dansk? Ring til Camilla!!!!
Aliona fra Moldova
Kursist
Stort tillykke til vores onlinekursist Mihaela Nechifor, som i dag var op til modultest 2.4 og scorede topresultater i alle discipliner: lytning, læsning, skrivning og mundtlig dansk.

Mihaela går til onlineundervisning en gang om ugen 1,5 time.

Undervisningen er meget intensiv, da det er små hold, så der er stor fokus på den enkelte kursist og undervisningen bliver dermed mere effektiv.
Mihaela Nechifor fra Rumænien
Kursist

 


Priser på OnlineDansk undervisning

Gruppeundervisning:
50 kr. per time (60 minutter)

Individuel undervisning:
400 kr. per time (60 minutter)


Tilmelding til OnlineDansk

Udfyld kontaktformularen og book en personlig telefonsamtale.

Du har du også mulighed for at tilmelde dig inde på vores
facebookside: ”OnlineDansk